Houtwerk heeft onderhoud nodig. Zonder onderhoud zal het houtwerk gaan bladderen en uiteindelijk rotten. Geen fraai gezicht, dus een onderhoudsbeurt op zijn tijd is wenselijk.

Zo zorgt u dat het houtwerk beschermd is en blijft tegen weersinvloeden.

 

Wij controleren voorafgaand aan de werkzaamheden het houtwerk door middel van vochtmeters.

Het houtwerk wordt vakkundig geschuurd (met stofafzuiging), oneffenheden worden gecontroleerd en netjes dichtgezet en het houtwerk wordt altijd voor- en afgelakt.

Het schilderwerk kan hierna weer jaren mee en ziet er fraai uit. Wij adviseren wel om het onderhoud hierna goed bij te houden. 

Door onze manier van werken en door gebruik te maken van hoogwaardige kwaliteitsproducten, kunnen wij u drie jaar garantie geven op ons buitenschilderwerk. Dit is een jaar langer dan de standaardnorm!

 

Wij onderscheiden ons door tijdens het schilderwerk ook bijkomende problemen te constateren en op te lossen. Wij controleren bijvoorbeeld tijdens ons schilderwerk de omtrekspeling van klemmende ramen en deuren en hangen deze vervolgens netjes voor u af. 

 

Ook komen wij vaak houtrot in kozijnen tegen. Na advies en overleg kunnen wij dit tijdens het werk voor u oplossen door deelvervanging van houtrot in het kozijn toe te passen. Hierbij vervangen wij een deel van het kozijn in plaats van het gehele kozijn, wat voor u kostenbesparend is. 

 

Buiten schilderwerk


Binnen schilderwerk


Wilt u uw keuken een opknapbeurt of andere kleur geven? Of uw binnendeuren of kastdeuren?

Allemaal mogelijk bij ons! Ook uw trap kunnen wij weer als nieuw maken.

Afhankelijk van uw wensen werken wij dit af met de kwast, roller of spuit.

Wij beschikken over professionele airless spuitapparatuur wat tijdbesparend werkt en een egaler uiterlijk geeft. 

 

Ook voor lekkages en inbraakschades bent u bij ons aan het juiste adres!

 

 

 

 

*  Voor schilderwerk geldt het voordelige 9% BTW tarief! *

Vraag naar de voorwaarden